Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z wołowiny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-wolowiny1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-wolowiny2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-wolowiny3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-wolowiny4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z wołowiny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-wolowiny5-2.jpg)
papryka czerwona | 1 |
cebula | 1,5 |
ząbki czosnku | 3 |
wołowina | 500 g |
przecier pomidorowy | 500 ml |
woda | 1 szklanka |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej kokosowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: