Przepis i sposób przygotowania na: gulaszowy indyk...
Kroki postępowania
![Krok 1 - gulaszowy indyk... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulaszowy-indyk...1-2.jpg)
![Krok 2 - gulaszowy indyk... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulaszowy-indyk...2-2.jpg)
![Krok 3 - gulaszowy indyk... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulaszowy-indyk...3-2.jpg)
![Krok 4 - gulaszowy indyk... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulaszowy-indyk...4-2.jpg)
![Krok 5 - gulaszowy indyk... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulaszowy-indyk...5-2.jpg)
mięso gulaszowe z indyka | 70 dag |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 1 opakowanie |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
olej rzepakowy | 1/4 szklanki |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 1 główka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
woda | 6 szklanek |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | - do smaku |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
ziemniaki ugotowane | 1/2 kg |
natka pietruszki | 2 łyżki |
marchewka ugotowana | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: