Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w sosie gorczycowym.
Kroki postępowania
Halibuta podawać na sałatce ziemniaczanej i polać sosem. Proste i zarazem efektowne Danie.
ryba | 300 gram |
Musztarda francuska Prymat | 20 gram |
białe wino | 1 do smaku |
masło | 5 gram |
ziemniaki gotowane w mundurkach | 4 szt |
oliwki czarne | 6 szt |
pomidorki koktajlowe | 6 szt |
natka pietruszki | 1 do smaku |
sól do smaku | 1 do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
cebula czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: