Składniki:
filety z halibuta | 1 kg |
bazylia świeża | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | szczypta |
anchois | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
filety z halibuta | 1 kg |
bazylia świeża | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | szczypta |
anchois | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: