Przepis i sposób przygotowania na: Hamburger
Bułki na hamburgery podgrzewamy na grillu.
W ciepłe bułki wkładamy mięso, dodajemy dużo sałaty.
mięso mielone indycze | 1/2 kg |
estragon | 1/2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula | 1/2 szt |
czosnek | 1-2 ząbki |
pomidor | 1 szt |
jajko | 1 szt |
ser żółty | 3-4 plasterki |
oliwa | 1-2 łyżki |
bułki | |
liście sałaty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: