Przepis i sposób przygotowania na: Hamburgery
Kroki postępowania
![Krok 1 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery1-2.jpg)
![Krok 2 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery2-2.jpg)
![Krok 3 - Hamburgery foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/hamburgery3-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 250 g |
mięso mielone wołowe | 300 g |
Musztarda miodowa Prymat | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 1 łyżka |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
miks sałat | 1 garść |
sałata masłowa | 4 liście |
ogórek | 1 duży, szklarniowy |
cebula | 1 duża |
pomidor | 1 duży |
sos tatarski | |
ketchup | |
olej do smażenia | |
bułki | 4 do hamburgerów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: