Przepis i sposób przygotowania na: Herbaciany sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Herbaciany sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/herbaciany-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Herbaciany sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/herbaciany-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Herbaciany sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/herbaciany-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Herbaciany sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/herbaciany-sernik-na-zimno4-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 100 g |
śmietana 30% | 300 ml |
serek mascarpone | 250 g |
cytryna | 1/2 sztuki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | 3 łyżki |
herbata czarna | 2 łyżeczki z dodatkiem cytryny |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2-3 łyżeczki |
gorąca woda | 1/2 litra |
cukier brązowy | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: