Przepis i sposób przygotowania na: Imbir kandyzowany Imbir w syropie i syrop imbirowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Imbir kandyzowany Imbir w syropie i syrop imbirowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbir-kandyzowany-imbir-w-syropie-i-syrop-imbirowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Imbir kandyzowany Imbir w syropie i syrop imbirowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbir-kandyzowany-imbir-w-syropie-i-syrop-imbirowy2-2.jpg)
Odstawiamy co najmniej na godzinę.
![Krok 3 - Imbir kandyzowany Imbir w syropie i syrop imbirowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbir-kandyzowany-imbir-w-syropie-i-syrop-imbirowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Imbir kandyzowany Imbir w syropie i syrop imbirowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbir-kandyzowany-imbir-w-syropie-i-syrop-imbirowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Imbir kandyzowany Imbir w syropie i syrop imbirowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/imbir-kandyzowany-imbir-w-syropie-i-syrop-imbirowy0-2.jpg)
cukier | 1 szkl |
cukier trzcinowy | 1 szkl |
woda | 2 szkl |
szczypta soli | 3 szt |
cukier trzcinowy | 4 łyżki |
imbir | 250 kawałek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: