Przepis i sposób przygotowania na: Imprezowe tarteletki porowo-cebulowe
Kroki postępowania
Cebulowo-porowe nadzienie nakładamy na podpieczone ciasto.
masło | 100 g |
mąka pszenna | 100 g |
mąka pełnoziarnista | 100 g |
woda zimna | 2 łyżki |
sól |
cebula | 2-3 szt |
por | 1 szt |
masło klarowane | do smażenia |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
ząbki czosnku | 1 szt |
jajko | 2 szt |
śmietanka kremowa | 80 ml |
natka pietruszki | |
papryka w płatkach |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: