Przepis i sposób przygotowania na: indycza skóra nadziewana
Kroki postępowania
![Krok 1 - indycza skóra nadziewana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycza-skora-nadziewana1-2.jpg)
![Krok 2 - indycza skóra nadziewana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycza-skora-nadziewana2-2.jpg)
![Krok 3 - indycza skóra nadziewana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycza-skora-nadziewana3-2.jpg)
![Krok 4 - indycza skóra nadziewana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indycza-skora-nadziewana4-2.jpg)
podudzie z indyka | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
Kukurydza z Puszki | 1/2 szt. |
por (biała część) | 4 cm |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz | |
sól do smaku | |
Imbir mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: