Przepis i sposób przygotowania na: Indyk pieczony w gruszkach i warzywach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Indyk pieczony w gruszkach i warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-pieczony-w-gruszkach-i-warzywach1-2.jpg)
![Krok 2 - Indyk pieczony w gruszkach i warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-pieczony-w-gruszkach-i-warzywach2-2.jpg)
![Krok 3 - Indyk pieczony w gruszkach i warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-pieczony-w-gruszkach-i-warzywach3-2.jpg)
![Krok 4 - Indyk pieczony w gruszkach i warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/indyk-pieczony-w-gruszkach-i-warzywach4-2.jpg)
filet z indyka | 1,5-2 kg |
marchewka | 1 pęczek |
cukinia | 1/2 szt |
kapusta biała | 1/2 główki |
gruszki | z zalewy 1 słoik |
rodzynki | 1 garść |
żurawina suszona | 1 garść |
słonecznik łuskany | 1 garść |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: