Przepis i sposób przygotowania na: Indyk w cieście francuskim
Kroki postępowania
Najlepiej przygotować je dzień wcześniej.
Grzyby również jest dobrze przygotować dzein wcześniej.
Piec w temperaturze 180 stopni około godzine.
pierś z indyka | 500 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sos worcestershire | 2-3 łyżki |
szałwia | 1/2 łyżeczki |
pieczarki | 500 g |
borowiki suszone | 1 garść |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
estragon | 1 gałazka |
masło | 1-2 łyżki |
cebula biała | 2 szt |
ciasto francuskie | 1 opakowanie XXL |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: