Składniki:
indyk | |
piure kasztanowe | 1 puszka |
jabłko | |
Wątróba (z kurczaka) | 15 dag |
szalotki | 4 |
natka kolendry | |
śmietanka | 3 lyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
stopione masło | 3 łyżki |
cielęcina | 30 mielona |
indyk | |
piure kasztanowe | 1 puszka |
jabłko | |
Wątróba (z kurczaka) | 15 dag |
szalotki | 4 |
natka kolendry | |
śmietanka | 3 lyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
stopione masło | 3 łyżki |
cielęcina | 30 mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: