Przepis i sposób przygotowania na: Izaura
Kroki postępowania
![Krok 1 - Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/izaura48-2.jpg)
![Krok 2 - Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/izaura49-2.jpg)
![Krok 3 - Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/izaura50-2.jpg)
![Krok 4 - Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/izaura47-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 1,5 szklanki |
cukier | 1,5 szklanki |
kakao | 3 łyżki |
palma | 1 kostka |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukier waniliowy | 30 gram |
jajko | 4 sztuki |
woda | 5 łyżek |
masa | |
jajko | 4 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
palma | 1/2 kostki |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
twaróg | 60 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: