Przepis i sposób przygotowania na: JABŁECZNIK
Kroki postępowania
Make wymieszać z proszkiem, cukrem waniliowym i margaryną dodać jajka, żółtka, cukier, śmietanę i wyrobić ciasto
![Krok 1 - JABŁECZNIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik142-2.jpg)
![Krok 2 - JABŁECZNIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik143-2.jpg)
![Krok 3 - JABŁECZNIK foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik141-2.jpg)
mąka | 1 kg |
margatyna | 1 kostka |
śmietana kwaśna | 400 g |
cukier | 1 szk |
proszek do pieczenia | 1 szt |
jaja | 3 szt |
żółtko jajek | 2 szt |
jabłka | 1,5 kg |
cukier waniliowy | szt |
galaretka agrestowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: