Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik bez tłuszczu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik bez tłuszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-bez-tluszczu1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik bez tłuszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-bez-tluszczu2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik bez tłuszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-bez-tluszczu3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik bez tłuszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-bez-tluszczu4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik bez tłuszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-bez-tluszczu5-2.jpg)
mąka pszenna | 160 gram |
jajko | 3 sztuki |
cukier puder | 60 gram |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
mleko | 100 ml |
sól | szczypta |
cynamon | 1 łyżeczka |
jabłka | 3-4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: