Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik na kruchym cieście Joanny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik na kruchym cieście Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-ciescie-joanny4-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik na kruchym cieście Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-ciescie-joanny2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik na kruchym cieście Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-ciescie-joanny3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik na kruchym cieście Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-ciescie-joanny1-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik na kruchym cieście Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-ciescie-joanny0-2.jpg)
żółtko jajek | 4 szt |
margaryna | 200 gram |
mąka | 2 szkl |
cukier | 3 łyżki |
konfitury z jabłek | 500 gram |
białko | 4 szt |
cukier | 150 gram |
żurawina | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: