Przepis i sposób przygotowania na: jabłecznik na kruchym spodzie
Kroki postępowania
Jedna wykładamy do blaszki nakładamy na nią jabłka
![Krok 1 - jabłecznik na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-spodzie13-2.jpg)
![Krok 2 - jabłecznik na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-spodzie14-2.jpg)
pieczemy okolo 1,5 h 170 st
![Krok 3 - jabłecznik na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-spodzie12-2.jpg)
![Krok 4 - jabłecznik na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-na-kruchym-spodzie11-2.jpg)
mąka | 0,5 kg |
jajko | 2 |
cukier | 1,5 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
jabłka | 2 kg |
cynamon | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: