Przepis i sposób przygotowania na: JABŁECZNIK POD PIERZYNKĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - JABŁECZNIK POD PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-pod-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 2 - JABŁECZNIK POD PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-pod-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 3 - JABŁECZNIK POD PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-pod-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 4 - JABŁECZNIK POD PIERZYNKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-pod-pierzynka0-2.jpg)
masło | 200 gram |
jajko | 3 sztuki |
rodzynki | 10 dag |
cukier | 1 szklanka |
mleko | 4 łyżki |
mąka | 1,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cytryny | 1 sztuka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
migdały | 1/2 szklanki |
jabłko kwaśne | 2 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: