Przepis i sposób przygotowania na: JABŁECZNIK Z BUDYNIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem7-2.jpg)
![Krok 2 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem8-2.jpg)
![Krok 3 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem9-2.jpg)
![Krok 4 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem10-2.jpg)
![Krok 5 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem11-2.jpg)
![Krok 6 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem12-2.jpg)
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 45-60 minut.
![Krok 7 - JABŁECZNIK Z BUDYNIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-budyniem13-2.jpg)
jajko | 2 szt |
margaryna | 250 g |
mąka tortowa | 1/2 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 1,5 szklanki |
masło | 2 łyżki |
mleko 2% | 1 litr |
budyń waniliowy | 3 szt |
jabłka | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: