Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka faszerowane pęczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka faszerowane pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-faszerowane-peczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka faszerowane pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-faszerowane-peczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka faszerowane pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-faszerowane-peczakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka faszerowane pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-faszerowane-peczakiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłka faszerowane pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-faszerowane-peczakiem0-2.jpg)
jabłka | 3 szt. |
pęczak | 1 szkl. |
jabłko | 1/2 szt. |
ogórek zielony | 1 kawałek |
miód | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kolendra | 1/2 łyżecz. |
kardamon | 1 ziarno |
bulion | 1/2 szkl. |
sok z cytryny | 1 łyżecz. |
czosnek | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: