Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pieczone pod bezą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka pieczone pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-beza1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka pieczone pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-beza2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka pieczone pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-beza3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka pieczone pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-pieczone-pod-beza4-2.jpg)
jabłka | 2 - 3 sztuki |
orzechy włoskie | 50 gram |
rodzynki | 30 gram |
płatki owsiane | 2 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
masło | 30 gram |
białko | 3 sztuki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
cukier | 9 łyżek |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: