Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka w kruchym cieście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-5-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-6-2.jpg)
![Krok 7 - Jabłka w kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-w-kruchym-ciescie-7-2.jpg)
mąka tortowa | 2 szklanki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
masło lub margaryna | 150 g |
żółtko jajek | 1 szt |
jaja | 1 szt |
cukier waniliowy | 1 torebka |
śmietana | 1 łyżka |
jabłka antonówki | 7 szt niedużych |
dżem | 1/2 słoiczka |
cukier puder | 1/4 szklanki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: