Przepis i sposób przygotowania na: jabłka z jagodami pod bezą
Kroki postępowania
![Krok 1 - jabłka z jagodami pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-z-jagodami-pod-beza1-2.jpg)
![Krok 2 - jabłka z jagodami pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-z-jagodami-pod-beza2-2.jpg)
![Krok 3 - jabłka z jagodami pod bezą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-z-jagodami-pod-beza0-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
margaryna | 1 szt |
cukier | 3 łyżki |
żółtko jajek | 5 szt |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
beza | |
białko | 5 szt |
cukier | 1 szklanka |
budyń malinowy | 1,5 łyżki |
jabłka | 8 szt |
jagody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: