Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka zapiekane na kruchym spodzie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłka zapiekane na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-na-kruchym-spodzie1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłka zapiekane na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-na-kruchym-spodzie2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłka zapiekane na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-na-kruchym-spodzie3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłka zapiekane na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-na-kruchym-spodzie4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłka zapiekane na kruchym spodzie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablka-zapiekane-na-kruchym-spodzie5-2.jpg)
mąka | 250 gram |
masło | 150 gram |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
mleko | 1 łyżka |
tłuszcz do formy | 1 łyzeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyzeczka |
jabłka | 4-5 sztuk |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: