Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowa rapsodia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłkowa rapsodia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-rapsodia1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłkowa rapsodia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-rapsodia2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłkowa rapsodia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-rapsodia3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłkowa rapsodia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-rapsodia4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłkowa rapsodia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowa-rapsodia5-2.jpg)
biszkopty podłużne | 100 g |
jabłko winne | 3 sztuki |
jabłko | suszone-10 plasterków |
woda | 1/2 szklanki |
cukier brązowy | 4 łyzki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 500 g |
mleko 3,2% | 1/2 szklanki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżki |
woda | 4 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: