Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowe racuchy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłkowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowe-racuchy1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłkowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowe-racuchy2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłkowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowe-racuchy3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłkowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowe-racuchy5-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłkowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowe-racuchy4-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłkowe racuchy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablkowe-racuchy0-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
mleko 2% | 2 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 3 sztuki |
sól | 1 szczypta |
olej do smażenia | |
cukier puder | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: