Przepis i sposób przygotowania na: Jagodowiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jagodowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowiec1-2.jpg)
![Krok 2 - Jagodowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowiec2-2.jpg)
![Krok 3 - Jagodowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowiec3-2.jpg)
![Krok 4 - Jagodowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowiec4-2.jpg)
![Krok 5 - Jagodowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodowiec5-2.jpg)
mąka | 30 dag |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 3 łyżki |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
jagody | 1 kg |
cukier | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
białko | 3 szt |
cukier | 5 łyżek |
wiórki kokosowe | 10 dag |
aromat cytrynowy | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: