Przepis i sposób przygotowania na: Jagody pod kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jagody pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagody-pod-kruszonka5-2.jpg)
![Krok 2 - Jagody pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagody-pod-kruszonka4-2.jpg)
![Krok 3 - Jagody pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagody-pod-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Jagody pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagody-pod-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 5 - Jagody pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagody-pod-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 6 - Jagody pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagody-pod-kruszonka0-2.jpg)
masło | do wysmarowania foremek |
brązowy cukier | 2 łyżeczki |
biały cukier | 3 łyżki |
masło | 25 gram |
mąka tortowa | 1/4 szklanki |
biała czekolada | 1/2 tabliczki |
jagody | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: