Składniki:
Ciasto drożdżowe
masło | 80 g |
cukier drobny | 80 g |
jaja | 1 szt |
mąka pszenna | 450 g |
drożdże świeże | 20 g |
maślanka | 1 1/8 szklanki |
Nadzienie
jagody | 200 g |
ser ricotta | 150 g |
miód | 2 łyżki |
cukier | 2-3 łyżki |
masło | 80 g |
cukier drobny | 80 g |
jaja | 1 szt |
mąka pszenna | 450 g |
drożdże świeże | 20 g |
maślanka | 1 1/8 szklanki |
jagody | 200 g |
ser ricotta | 150 g |
miód | 2 łyżki |
cukier | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: