Przepis i sposób przygotowania na: Jagodzianki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki170-2.jpg)
![Krok 2 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki171-2.jpg)
![Krok 3 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki172-2.jpg)
![Krok 4 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki173-2.jpg)
![Krok 5 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki169-2.jpg)
mąka pszenna tortowa | 2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
drożdże | 15 gram |
cukier | 5 łyżek |
cukier puder | |
szczypta soli | |
jajko | 2 sztuki |
olej | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
jagody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: