Przepis i sposób przygotowania na: Jagodzianki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki120-2.jpg)
![Krok 2 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki121-2.jpg)
![Krok 3 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki122-2.jpg)
![Krok 4 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki123-2.jpg)
![Krok 5 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki124-2.jpg)
![Krok 6 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki125-2.jpg)
![Krok 7 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki126-2.jpg)
mąka pszenna | 7 szklanek |
mleko | 1 szklanka |
woda | 1 szklanka |
cukier | 0,75 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
margaryna | 10 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
mąka | 6 łyżek |
cukier | 4 łyżki |
drożdże | 8 dag |
jagody | 2 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
budyń śmietankowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: