Przepis i sposób przygotowania na: Jagodzianki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki50-2.jpg)
![Krok 2 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki51-2.jpg)
![Krok 3 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki52-2.jpg)
![Krok 4 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki53-2.jpg)
![Krok 5 - Jagodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jagodzianki54-2.jpg)
drożdże świeże | 10 dag |
mleko | 1,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
olej | 2 łyżki |
margaryna | 10 dag |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 4 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
jagody | |
cukier | do smaku |
kasza manna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: