Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

jaja faszerowane kaparami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
8 szt
majonez
3 łyżki
szczypiorek usiekany
1 łyżeczka
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
kapary
2 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane kaparami

Jaja ugotować na twardo,przeciąć wzdłuż w skorupkach.Wydrążyć żółtka,zmieszać z majonezem,kaparami oraz szczypiorkiem i wyrobić na gładką masę.Doprawić do smaku.Skorupki z białka wypełnić przygotowaną masą,udekorować kaparami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 16.05.2011 09:09
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak