Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Jajecznica ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
szpinak mrożony 40 dag
cebula
masło 2 lyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szpinakiem

rozmrożony szpinak odcisnąć z nadmiaru wody. cebulę obrać, posiekać. na patelni roztopić masło, wrzucić szpinak i cebulę, smażyć 10 min.
jajka wbić do miski, doprawić solą i pieprzem, roztrzepać.
mase jajeczną wylać na szpinak z cebulą, smażyć, mieszając, tak, aby jajecznica była równomiernie ścięta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak