Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane
Kroki postępowania
Ugotowane jajka obieramy ze skórki. Kroimy je na pół i wyciągamy żółtka. Żółtka odkładamy do miseczki.
![Krok 1 - jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane50-2.jpg)
![Krok 2 - jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane51-2.jpg)
jajko | |
pieczarki | |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
majonez | do smaku |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: