Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane17-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane18-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane19-2.jpg)
jajka ugotowane na twardo | 8 szt |
szynka konserwowa | 20 dag |
kukurydza konserwowa | 2 garście |
ogórki kiszone | 2 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
majonez | 4 łyżki |
musztarda | 1 łyżka |
pieprz | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: