Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane pastą z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane pastą z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane pastą z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka faszerowane pastą z koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-koperkiem0-2.jpg)
jajko | 5 szt |
koperek | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
cebula czerwona | 1 szt |
szczypior | 2 łyżki |
ogórki kiszone | 2 szt |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: