Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z łososia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane pastą z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-lososia1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane pastą z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-lososia2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane pastą z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-lososia3-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka faszerowane pastą z łososia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-pasta-z-lososia4-2.jpg)
jajko ugotowane na twardo | 7 sztuk |
łosoś wędzony plastry | 3 plastry |
majonez | 3-4 łyżki |
rzeżucha | garść (opcjonalnie) |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: