Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka faszerowane z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka faszerowane z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka faszerowane z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka faszerowane z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-z-pieczarkami4-2.jpg)
Takie jajeczka wyśmienicie smakują jako przekąska na zimno jak i na ciepło.
![Krok 5 - Jajka faszerowane z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-faszerowane-z-pieczarkami5-2.jpg)
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 300 g |
jajko | 10 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: