Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jajka nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-nadziewane1-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-nadziewane2-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-nadziewane3-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-nadziewane4-2.jpg)
![Krok 5 - Jajka nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-nadziewane5-2.jpg)
jajko | 5 szt |
szynka | 15 dag |
szczypiorek | 1 pęczek |
majonez | 1 łyżka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
majonez | 1,5 łyżka |
jogurt naturalny | 2 łyżeczki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: