Przepis i sposób przygotowania na: Jajka po-szotlandsku
Kroki postępowania
Mięso obrać od skóry i tłuszczu, zmielić
![Krok 1 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku6-2.jpg)
![Krok 2 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku7-2.jpg)
![Krok 3 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku1-2.jpg)
![Krok 4 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku2-2.jpg)
Dobrze zamknąć szwy. Mają być niewidoczne.
![Krok 5 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku3-2.jpg)
![Krok 6 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku4-2.jpg)
![Krok 7 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku5-2.jpg)
![Krok 8 - Jajka po-szotlandsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jajka-poszotlandsku0-2.jpg)
jajko | 7 |
cielęcina | 300 gr |
wieprzowina | 300 gr |
sól | 1 łyżeczka |
bazylia | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 |
olej | 800 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: