Przepis i sposób przygotowania na: Jak przekonać dzieci do nielubianych warzyw, czyli szpinak w beszamelu :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mleko 2% | 1 szklanka |
cebula | 1/2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 5-6 ziarenek |
szpinak świeży | 150 g |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 30% | 2-3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
starta gałka muszkatołowa | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: