Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowa z kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jarzynowa z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowa-z-kapusta-1-2.jpg)
![Krok 2 - Jarzynowa z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowa-z-kapusta-2-2.jpg)
![Krok 3 - Jarzynowa z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowa-z-kapusta-3-2.jpg)
![Krok 4 - Jarzynowa z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowa-z-kapusta-4-2.jpg)
![Krok 5 - Jarzynowa z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowa-z-kapusta-5-2.jpg)
![Krok 6 - Jarzynowa z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jarzynowa-z-kapusta-6-2.jpg)
porcja rosołowa | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
ziemniaki | 3-4 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
kapusta biała | 150-200 g |
śmietana | 2 łyżki |
woda | 2 litry |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
kminek Prymat | 1/2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: