Przepis i sposób przygotowania na: Jęczmienna kasza z podgrzybkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jęczmienna kasza z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jeczmienna-kasza-z-podgrzybkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Jęczmienna kasza z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jeczmienna-kasza-z-podgrzybkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Jęczmienna kasza z podgrzybkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jeczmienna-kasza-z-podgrzybkami0-2.jpg)
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
smalec | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
sól | 1/2 łyżeczki |
woda | 2 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
papryczka chili | 1/2 sztuk |
majeranek | 1/2 łyżeczki |
olej | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
podgrzybki | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: