Przepis i sposób przygotowania na: Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-wolowy-z-dynia-i-cukinia1-2.jpg)
![Krok 2 - Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-wolowy-z-dynia-i-cukinia2-2.jpg)
Do obsmażonego mięsa dolać trochę bulionu i dusić pod przykryciem 15 minut.
![Krok 3 - Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-wolowy-z-dynia-i-cukinia3-2.jpg)
![Krok 4 - Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-wolowy-z-dynia-i-cukinia4-2.jpg)
![Krok 5 - Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-wolowy-z-dynia-i-cukinia5-2.jpg)
![Krok 6 - Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-wolowy-z-dynia-i-cukinia6-2.jpg)
wołowina | 1/2 kilogram |
dynia | 1/4 sztuka |
cukinia | 1,5 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbek |
olej rzepakowy | 2 łyżka |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 2 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
kminek | 1/4 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
bulion warzywny | 1/2 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: