Przepis i sposób przygotowania na: Jesienny gulasz z dynią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jesienny gulasz z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-dynia1-2.jpg)
![Krok 2 - Jesienny gulasz z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-dynia2-2.jpg)
![Krok 3 - Jesienny gulasz z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-dynia3-2.jpg)
![Krok 4 - Jesienny gulasz z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-dynia4-2.jpg)
![Krok 5 - Jesienny gulasz z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jesienny-gulasz-z-dynia5-2.jpg)
schab bez kości | 600 gram |
olej do smażenia | 1 łyżka |
cebula | 2 sztuki |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
ziemniaki | 3 sztuki |
dynia | 350 gram Hokkaido |
mąka pszenna | 1 łyżka |
pomidory | 2 sztuki |
bulion warzywny | 3 szklanki |
śmietana gęsta | 100 ml |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: