Przepis i sposób przygotowania na: Jeżynowa tarta
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jeżynowa tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jezynowa-tarta1-2.jpg)
![Krok 2 - Jeżynowa tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jezynowa-tarta2-2.jpg)
![Krok 3 - Jeżynowa tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jezynowa-tarta3-2.jpg)
![Krok 4 - Jeżynowa tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jezynowa-tarta4-2.jpg)
![Krok 5 - Jeżynowa tarta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jezynowa-tarta5-2.jpg)
mąka pszenna | 250 g |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 1 łyżka |
masło | 125 g |
kakao | 30 g |
woda zimna | 1 łyżka |
masło | 125 g |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
cukier | 1 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki czubate |
konfitura | 1 słoiczek |
jeżyny | 200 g |
truskawki | 7 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: