Przepis i sposób przygotowania na: Jogurtowy keks cytrynowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jogurtowy keks cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-keks-cytrynowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Jogurtowy keks cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-keks-cytrynowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Jogurtowy keks cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-keks-cytrynowy3-2.jpg)
Przekładamy do formy, pieczemy 40 min w 180 stopniach.
![Krok 4 - Jogurtowy keks cytrynowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jogurtowy-keks-cytrynowy4-2.jpg)
jogurt naturalny | 250 g |
cukier | 75 g |
mąka pszenna | 200 g |
jajko | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
skórka z cytryny | z 1 szt |
sok z cytryny | z 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: