Przepis i sposób przygotowania na: kabaczek faszerowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - kabaczek faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany1-2.jpg)
![Krok 2 - kabaczek faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany2-2.jpg)
![Krok 3 - kabaczek faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany3-2.jpg)
![Krok 4 - kabaczek faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany4-2.jpg)
![Krok 5 - kabaczek faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany5-2.jpg)
![Krok 6 - kabaczek faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabaczek-faszerowany6-2.jpg)
kabaczek | 3 sztuki |
mięso mielone wieprzowe | 0,6 kg |
cebula | 1 duża |
papryka czerwona | 1/2 szt |
kabaczek | 1/3 szt |
kajzerka | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: